dinsdag 3 augustus 2010

Tipje Opgelicht


We verklappen alvast een klein beetje wat je aankomende Oost/Kust -x- Lowlands -x- Mystery Land kunt verwachten qua line-up:

Naam numero uno is Rubix, die de volgende dag op Mystery Land zal draaien in Joost van Bellens Rauw Lab. Rubix heeft het afgelopen jaar een reuzensprong omhoog gemaakt met zijn giga club-hit 'Baisser sur la Disco'. Niet dat 'ie ervoor niet lekker bezig was, maar sinds die track draait 'ie op alle betere feestjes, zowel nationaal als internationaal, en tijdens het festival-seizoen op dé grote festivals. Waaronder Mystery Land dus. Uiterst trots dat 'ie de nacht ervoor Oost/Kust op z'n kop wil komen zetten. We kunnen wel gaan uitleggen wat je kunt verwachten, maar beter luister je onderstaande set. Bereid je in ieder geval voor op ongelooflijk dansbare tunes.

Rubix - Girls Love DJs Minimix by IamRubix

Rubix veroorzaakt kleine aardbeving in Parijs:

Rubix @ Showcase Paris from iamrubix on Vimeo.



De tweede naam waar we trots op zijn is Stereobrow. In de vorige blog-entry kwamen ze al aan bod, en blijkbaar heeft dat stukje ze duidelijk kunnen maken hoe goed we ze vinden. Toen we ze gelijk erna benaderden hoeven we, ondanks dat ze het retedruk hebben met hun eigen ambitieuze plannen, niet eens gek lang te zeuren.

Meer namen soooon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten