maandag 12 juli 2010

Gezelligheid Geboren



Het collectief bestaande uit Jeroen Er, Sick Boy, Oslo Hilton, Quinten909, Job de Wit, DJ Rockid en Moskow Diskow vinden dat er iets ontbreekt in een stad waar veel te doen: Een avond waar pure gezelligheid vooropstaat en met muziek die de perfecte soundtrack vormt voor die oer-gezellig avond.

En met de gedachte dat als anderen het niet doen je het gewoon zelf moet doen gingen ze op zoek naar een locatie die aansluit bij wat ze voor ogen hadden. Al snel kwamen ze bij Studio /K uit: Huizend in een schitterend gerenoveerd pand dat al onderdak bood aan (arthouse) films, gezellige kroeg/restaurant met smakelijke menukaart, joekel van een zonovergoten terras en de legendarische K+Peren-nachten.
Gelukkig werden ze aldaar met open armen ontvangen en kan met gepaste trots gemeld worden dat 30 juli de première van maandelijkse nacht OOST/KUST zal zijn.

Jeroen Er kennen jullie wellicht van zijn (soms wat overheersende) online presence. Hij zal de host zijn van deze avond en aanspreekpunt voor de nacht zijn.

Sick Boy maakte in het verleden furore op het Amerikaanse DIM MAK label van meneer Steve Aoki. Speciaal voor deze nacht zal hij zijn zachtere kant wat verder verkennen ondanks dat de meeste mensen hem van zijn stevigere electronische producties zullen kennen.

Oslo Hilton is inmiddels een levende legende die de boel van Ex-Pornstar tot Girls Love DJs platdraait. Meester in het balanceren tussen funky freshness en stevig doorhalen.

Quinten909 is zo ongeveer de belichaming van hoe gezellig, funky en fresh muziek kan zijn. Momenteel heeft hij de ene na de andere van disco doorspekte release, absolute ster van de toekomst maar Oost/Kust heeft hem nu al weten te strikken.

Job de Wit is de muziekkenner pur sang. Freelance muziekjournalist die een gouden oor en pen heeft. En niet alleen dat; hij weet zijn muziekkennis te combineren met fijne mix-skills en weet door de discotheek in zijn hoofd precies wat ‘werkt’ op de dansvloer.

DJ Rockid is een koning in het meesleuren van een zaal. Een DJ die zijn set klakkeloos naar een zweterige climax toe weet te bouwen, en dan voor de zekerheid nog even over je heenwalst om er zeker van te zijn dat je met kramp in je kuiten in bed kruipt.

Moskow Diskow nemen de kleine zaal op hun kenmerkende manier onder handen; een verleidelijke cocktail van disco, funk, italo en dus eigenlijk alle soorten frisse electronica. Zij hebben een grote naam weten op te bouwen met hun eigen nachten. Hun slogan is niet voor niets “We turn reality into Phantasy”. Oost/Kust is erg trots dat zij hun kunsten in Studio /K komen vertonen.

Het belooft dus een zwoele nacht te worden waar geen enkele normale zomernacht tegenop kan. Verwacht behalve de muziek lekkere hapjes, een ongedwongen gezellige sfeer met leuke mensen die maar voor één ding komen; de beste nacht van juli nog net op de valreep meepakken op de 30e.



Praktische info:

Locatie
Studio /K, Timorplein 62, Amsterdam

Openbaar vervoer
Tram 14, uitstappen bij halte Zeeburgerdijk. Bus 22, halte Javaplein. Elk half uur vertrekt nachtbus 359 richting CS om je na een avond uit je bol gaan weer veilig thuis af te zetten.

Prijs
€7,50, RSVP je ‘attending’ via Facebook dan betaal je €5,-
Verder is er beperkt gastenlijst. Hier kun je opkomen door de Facebook fanpage van
Oost/Kust te ‘liken’.
Verder kun je voor gastenlijst mailen naar gastenlijstoostkust@gmail.com. Ontvang je antwoord, dan sta je erop. Geef in de mail aan met hoeveel mensen je wilt komen. Er is een max van +4 per persoon, maar wil je met meer mensen komen, dan moet je gewoon meer mensen laten mailen. Makkie toch?

Tijd
Van 22:00 tot 4:00. Bij lekker weer sowieso vroeg komen, want het terras van Studio /K is één van de beste van Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten